Colruyt opent in 2007 eerste Bio-Planet in Nederland

De groep Colruyt start volgende maandag met de inrichting van haar eerste biologische supermarkt in Nederland. De Bio-Planet van Eindhoven zou in het voorjaar van 2007 moeten openen.Dat meldt Colruyt vrijdag in een persbericht. De groep wil in de toekomst nog winkels openen bij onze noorderburen.De biosupermarkt in het winkelcentrum de Heuvel Galerie in Eindhoven zal een verkoopvloeroppervlakte hebben van ongeveer 675 vierkante meter, met een aanbod van gecertificeerde biologische voedingsproducten, ecologische non-foodproducten en een biologische slagerij.

Volgens Colruyt is er in Nederland plaats voor de formule van biologische supermarkten. ‘Er worden al meer biologische producten verkocht in Nederland dan in België’, zo luidt het. ‘Na de inloopperiode van deze winkel, wil Bio-Planet nog enkele winkels openen in Nederland. We blijven dan ook geïnteresseerd in mogelijke nieuwe locaties in het zuiden van Nederland.’

Bio-Planet telt momenteel drie winkels in België, in Gent, Kortrijk en Dilbeek. Verdere expansie is al gepland in Leuven, Mechelen en Antwerpen. Er lopen ook nog andere projecten, onder meer in Wallonië.

powered by performancing firefox

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in biologische voeding, voeding. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s